Какво е firmware?/ What is firmware ?

Firmware за принтери и много функционални устройства Samsing и Xerox. С помоща на този софтуер става възможно да презареждате печатащите устройства без да използвате чипове.
admin
Site Admin
Мнения: 33
Регистриран на: ср юни 09, 2010 3:52 pm

Какво е firmware?/ What is firmware ?

Мнениеот admin » нед апр 03, 2011 4:53 pm

Какво е firmware подмяна и за какво се ползва ?/What is firmware?

Много от Вас най-верочтно са чували за "Firmware". Това представлява една микропрограма вградета във вашето устройство. Такива програмки имат всички устройства, включително мобилният телефон, MP3 плейера, лаптопа..... Тази програма кара всичките компоненти на вашето устройство да работя в синхрон, по възможно най-добрият начин.

Обновяване на фърмуер (firmware) означава препрограмиране на вече съществуващ фърмуер намиращ се на временната памет. По този начин презаредени консумативи могат да се използват във Вашите принтери. Запомнете, това препрограмиране може да се прави само на новата сериа принтери Samsung и Xerox.

Препрограмирането на фърмуера не е винаги необходимо след като се свърши консумативът Ви. Но обикновеннят потребител, като нас, иска да спести пари вместо да закупува нов консуматив. Чрез смяна на фърмуер, няма да има нужда да закупувате нов консуматив, защото принтера вече ще позволява използването на старият Ви. С напредване на технологиите повечето компании производители на печатащи устройства започнаха да поставят чипове на консумативие. Целта на чипа е да прекрати прекомерното използване на оригиналните консумативи. Ето защо след достигане на определн брой копия, принтерът няма да позволява печатането. И докато до скоро нямаше проблем да се подмени чипа, или дори да не се слага, за да продължите печата, то в новите устройства започнаха да се слагата много добре кодирани чипове, които трудно могат да се дублират. Дори и да се намерят на пазара то тези чипове са с висока цена.
Професионалистите в този бизнес, решават проблема с чиповете чрез препрограмиране на фърмуер. Така без да се навлиза в технически подробностти, Вие ще спестите пари и ще използвате старите консумативи.

Ето какво трябва да направите за да накарате Вашият принтер да печата отново, без да закупувате нов консуматив.

1. Презаредете Вашата използвана тонер касета
2. Махнете чипа от Вашата касета
3. Закупуте си фърмуер от тук: viewtopic.php?f=20&t=19
4. Поставете консуматива в принтера
5. Свържете принтера с компютъра
6. Инсталирайте фърмуер

След като изпълните тези стъпки, ще може да разпечатвате каквото си поискате!

Youtube video: http://youtu.be/dEKWEH7KF_g

Не забрявайте да кажете на вашите приятели за този сайт, ще сме благодарни !

Лидер ПМ ЕООД
skype: printstream
ISQ" 191-277-693
e-mail: support@printstream.eu
GSM: 0888870506

For English speaking!
contact us with your questions directly at:
skype: printstream
ISQ" 191-277-693
e-mail: support@printstream.eu

Върни се в “РЕСЕТ Firmware за Samsung и Xerox \ RESET Firmware for SAMSUNG and XEROX”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост